KÉMÉNYAJTÓ, LÉGBEVEZETŐ, KAMINAJTÓ,KANDALLÓRÁCS

Kéményajtó beépítés azonnal pontosan


www.kemenyajto.com">kéményajtó, épület szerelvényekű


MENÜ

Kéményajtó beépítéséről!
A többször módosított 27/1996. BM rendelet szerint közvetlen élet- és tűzveszélynek minősül, ha egy kémény nem tisztítható, ellenőrizhető. Ilyen esetekben a kéményseprő kötelessége az elsőfokú építési hatóság, gázfűtés esetén pedig a gázszolgáltató értesítése. A gázszolgáltatója ilyenkor lezárja a gázt. Jó tudni, hogy ez történik akkor is, ha a gázkészüléket úgy szerelik fel, hogy a kéményajtó hozzáférhetetlenné válik. Az 1997. évi LXXVIII. tv, 3/2003. (I.25.) BM-GKM-KVVM együttes rendelete előírja, hogy milyen anyagra kell lecserélni a kéményajtót (rozsdamentes kéményajtó, Inox kéményajtó stb.) A MSZ szabvány szerint, csak ÉME és vagy CE jelöléssel ellátott kéményajtó építhető be.
 
Az égéstermék-elvezető berendezés telepítésénél, kivitelezésnél gondoskodni kell a megfelelő kezelhetőségről, karbantarthatósági, valamint a tűzvédelmi feltételekről. 
 
Előzze meg a kéményseprőt szereltessen most kéményajtót

 Nyílászáró utólagos szigetelése!

Utólagos nyílászáró szigetelést vállalunk garanciával!

Elege van a magas fűtésszámlából?

Hiába fűt és még is hideg a lakása, húznak az ablakok.

Mi egy kedvező megoldást ajánlunk bontás nélkül, amely a leghatékonyabb megoldás nyílászárójának szigetelésére, akár 100%-os megoldás.

Évek óta elvetemedett nyílászárok szigetelésére ajánlunk egy probléma megoldást.

Technológiánk egy svéd bemarásos módszer, az ablakszárnyban egy nútot marunk, ebben a nútban elhelyezünk egy szilikon tömítő anyagot, amely a hézagok nagyságának megfelelő ez a technológia akár 10-évig is 100%-osan tömíti nyílászáróját, ezáltal garantált a felújítás költségének megtérülés 1-2éven belül.

Technológiának köszönhetően csökkenti a zajt, port a lakásunkban.

Kérjen tőlünk árajánlatot!

 

 

Asztali nézet